1
استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ایران
2
دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، ایران (عهده دار مکاتبات)
چکیده
با رسیدن تعداد کاربران ایرانی اینترنت به بیش از 33 میلیون نفر، مجرای کسب و کار در ایران از شیوههای سنتی به شیوههای الکترونیکی در حال تغییر است. با توسعه سریع تجارت الکترونیک و اینترنت و بخشهای مالی و بانکداری، مشتریان به استفاده از بانکداری الکترونیکی ترغیب میشوند، از اینرو لازم است، سیستمهای بانکی جهت حفظ و توسعه بازار خود از یک سو و افزایش رضایتمندی مشتریان بانکی از سوی دیگر، به نحوه ترغیب کاربران اینترنتی برای انجام تراکنش الکترونیکی، از طریق تبلیغات اینترنتی توجه نمایند. این مطالعه، تأثیر تبلیغات اینترنتی بر سطوح انگیختگی و نگرش مثبت از برند را مورد بررسی قرارداده است. پس از بررسی روایی (تحلیل محتوا) و پایایی تحقیق (به میزان 81 درصد آلفای کرونباخ)، تعداد 161 پرسشنامه جمعآوری و تحلیل آماری دادهها با استفاده از نرمافزار SPSS و با بهرهگیری از روشهای تیاستیودنت صورت پذیرفت. نتایج حاکی از آن است که، تبلیغات اینترنتی تأثیر بسزایی در ترغیب مشتریان بانکداری برای انجام تراکنش الکترونیکی دارد.
اکبری مقدم, بیت اله, بهبودی, مهدی, جعفری, فرزانه. (1391). نقش تبلیغات اینترنتی بر اثربخشی خدمات بانکداری الکترونیکی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1391(11), 51-60.
MLA
بیت اله اکبری مقدم; مهدی بهبودی; فرزانه جعفری. "نقش تبلیغات اینترنتی بر اثربخشی خدمات بانکداری الکترونیکی". فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1391, 11, 1391, 51-60.
HARVARD
اکبری مقدم, بیت اله, بهبودی, مهدی, جعفری, فرزانه. (1391). 'نقش تبلیغات اینترنتی بر اثربخشی خدمات بانکداری الکترونیکی', فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1391(11), pp. 51-60.
VANCOUVER
اکبری مقدم, بیت اله, بهبودی, مهدی, جعفری, فرزانه. نقش تبلیغات اینترنتی بر اثربخشی خدمات بانکداری الکترونیکی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1391; 1391(11): 51-60.