1
دانشیار دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، قزوین، ایران (عهده¬دار مکاتبات)
2
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، قزوین، ایران
چکیده
یکی از مهمترین حوزههای کلیدی در زنجیره تأمین، مدیریت و کنترل فعالیتهایى نظیر تهیه مواد، برنامهریزى تولید و کنترل موجودى و عرضه کالاست. با برنامهریزیهایی که در این حوزه انجام میگیرد، میتوان مشخص نمود از هر محصول چه تعداد و چه زمانی تولید کرد. تولیدکنندگان برای تولید محصولات اولویتهایی را مدنظر دارند که میتواند بر اساس ظرفیت خطوط، میزان منابع انسانی و... تعیین شود. علاوه بر این اولویتهایی نیز بر اساس خرید محصولات مختلف مدنظر مشتریان میباشد. در نتیجه تعیین میزان تولید هر محصول با توجه به اولویت مد نظر مشتری و ظرفیت خطوط از اهمیت خاصی برخوردار میباشد. از سوی دیگر به دلیل ماهیت غیرقطعی دادهها در دنیای واقعی تولید، رویکرد منطق فازی در مورد ظرفیت، زمان پردازش و سود قابل استفاده است. لذا در این مقاله سعی شده است با استفاده از تئوری محدودیتهای اصلاح شده فازی و اولویتهای مدنظر مشتریان، ترکیب تولیدی مشخص شود که به کمک آن، تعادلی میان اولویتهای تولیدکننده و مشتریان برقرار گردد. روش پیشنهادی به کمک مثال عددی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشاندهنده کارایی این روش در مسائل دنیای واقعی میباشد.
حمیدی, ناصر, اقبالی, مهدی. (1393). ادغام نظرات مدیریت و مشتریان در تعیین ترکیب تولید به کمک تئوری محدودیت های اصلاح شده فازی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1393(17), 27-31.
MLA
ناصر حمیدی; مهدی اقبالی. "ادغام نظرات مدیریت و مشتریان در تعیین ترکیب تولید به کمک تئوری محدودیت های اصلاح شده فازی". فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1393, 17, 1393, 27-31.
HARVARD
حمیدی, ناصر, اقبالی, مهدی. (1393). 'ادغام نظرات مدیریت و مشتریان در تعیین ترکیب تولید به کمک تئوری محدودیت های اصلاح شده فازی', فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1393(17), pp. 27-31.
VANCOUVER
حمیدی, ناصر, اقبالی, مهدی. ادغام نظرات مدیریت و مشتریان در تعیین ترکیب تولید به کمک تئوری محدودیت های اصلاح شده فازی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1393; 1393(17): 27-31.