1
1استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه مدیریت صنعتی، تهران، ایران
2
کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، گروه مدیریت صنعتی، تهران، ایران (عهده دار مکاتبات)
چکیده
کارت امتیازی متوازن پایدار براساس پارامترهای توسعه پایدار یک روش مفید و قدرتمند برای ارزیابی عملکرد پایدار سازمان یا شرکت است. این موضوع در مرور ادبیات این مقاله اشاره است. موضوع این مقاله ابعاد شناسایی و اولویت بندی شاخصهای ارزیابی عملکرد سازمان را پوشش میدهد. در این پژوهش رویکرد کارت امتیازی متوازن پایدار با فرآیند تحلیل شبکه ای فازی (FANP) جهت رتبه بندی شاخصهای ارزیابی عملکرد در شرکت صنایع پلاستیک پوشینه بررسی میشود.جهت طراحی مدل، ابتدا لیستی از شاخصهای مرتبط با استفاده از مرور ادبیات موجود استخراج و سپس توسط کارشناسان این شرکت بررسی و مدل نهایی پیشنهاد گردید. نتایج حاکی از آن است که جریان نقدینگی در اولویت اول و به ترتیب آلودگی هوا و افزایش مهارت نیروی کار و ... در اولویتهای بعدی قرار دارند. مدل پیشنهادی نشان داده که شاخصهای عملکردی میتوانند با ابعاد مختلف کارت امتیازی متوازن پایدار به کمک تکنیک ANP فازی ادغام شود.
ایرجپور, علیرضا, حاجیلو, مرتضی. (1395). شناسایی و اولویتبندی شاخصهای ارزیابی عملکرد سازمانی بر اساس روشهای کارت امتیازی متوازن پایدار (SBSC) و MCDM با استفاده از متغیرهای زبانی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1395(24), 81-94.
MLA
علیرضا ایرجپور; مرتضی حاجیلو. "شناسایی و اولویتبندی شاخصهای ارزیابی عملکرد سازمانی بر اساس روشهای کارت امتیازی متوازن پایدار (SBSC) و MCDM با استفاده از متغیرهای زبانی". فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1395, 24, 1395, 81-94.
HARVARD
ایرجپور, علیرضا, حاجیلو, مرتضی. (1395). 'شناسایی و اولویتبندی شاخصهای ارزیابی عملکرد سازمانی بر اساس روشهای کارت امتیازی متوازن پایدار (SBSC) و MCDM با استفاده از متغیرهای زبانی', فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1395(24), pp. 81-94.
VANCOUVER
ایرجپور, علیرضا, حاجیلو, مرتضی. شناسایی و اولویتبندی شاخصهای ارزیابی عملکرد سازمانی بر اساس روشهای کارت امتیازی متوازن پایدار (SBSC) و MCDM با استفاده از متغیرهای زبانی. فصلنامه مدیریت توسعه و تحول, 1395; 1395(24): 81-94.